Vi hjælper både private og erhvervskunder

​Jordarbejde udføres med fokus på et tilfredsstillende resultat

Skal du have udført professionelt jordarbejde, og leder du efter et kompetent firma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Norplan Entreprise har vi stor erfaring inden for bl.a. jord- og gravearbejde, som vi udfører for både private boligejere og forskellige former for virksomheder, herunder forsyningsselskaber, i f.eks. Hillerød, Frederikssund, Helsinge, Frederiksværk og resten af Danmark.

Vi har brede kompetencer

Takket være vores mangeårige erfaring som entreprenør kan vi løse mange forskelligartede opgaver i forbindelse med jord- og gravearbejde. Vi kan f.eks. løse følgende opgaver: 

Vejarbejde

Fældning af skove

Byggemodning

Jordarbejde

Gravearbejde

Derudover udfører vi også kloakarbejde, hvor det ofte er nødvendigt at udføre gravearbejde for at kunne løse opgaven, og vi kan også udføre forskellige former for anlægsarbejde, så vi kan reetablere området efterfølgende. Det betyder med andre ord, at du kan få en totalløsning, når du lader os stå for din kloakopgave.

Vi lægger stor vægt på at have en god dialog med vores kunder under hele processen, lige fra den indledende opstartsfase til den endelige afslutning på projektet. Det er med til at sikre, at du får et resultat, som du er tilfreds med, og det er noget, som er utroligt vigtigt for os.​

Kontakt os og få en pris på dit jordarbejde

Uanset hvilken opgave du skal have løst, er du altid garanteret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, når du lader vores virksomhed stå for dit jordarbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et tilbud på.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 18 90 70, men du kan også altid skrive til vores e-mail info@norplan.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Udtalelser fra vores kunder

"God service, høj faglig ekspertise"

Gode alsidige folk med lyst og evner til at løse de opgaver de bliver stillet og ikke mindst bliver aftaler lavet med kontoret bliver de også overholdt.

Anmeld Håndværker

"Herligt firma"

Så flot arbejde.. har været fuldt ud og mere end tilfreds. Glade medarbejdere med spandevis af viden. Tak for arbejdet! 

Facebook

"Kan varmt anbefale Norplan"

Flot håndværk og fornuftig pris på hele opgaven. 

Kan varmt anbefale Norplan, det fåes ikke bedre. ​

Anmeld Håndværker

Følg med på Facebook

Kontakt os

Norplan Entreprise A/S 

​​Torupvejen 94, 3390 Hundested

CVR: ​39712474​

Telefon: 31 18 90 70

E-mail: info@norplan.dk

Telefonen har altid åbent, døgnet rundt.​

Kontoret har åbent 7-16 alle hverdage.