Vi kan hjælpe med alle slags kloakopgaver

​Kloakarbejde af enhver art udføres for private og erhverv​

Har du problemer med rotter i din kloak, er kloakken stoppet til, eller har du brug for professionel hjælp til andre kloakopgaver? 

Så er du kommet til det helt rette firma.​

Hos Norplan Entreprise har vi mange års erfaring inden for forskellige typer kloakarbejde, som vi bl.a. udfører til attraktive priser for private boligejere og erhvervskunder, herunder også forsyningsselskaber i hele Danmark. De fleste af vores kunder er dog fra områderne omkring Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød og Helsinge.

Vi løser mange forskellige former for kloakarbejde

Vores firma har eksisteret i syv år, og i løbet af årene har vi løst mange forskelligartede kloakopgaver for forskellige typer kunder. Vi har bl.a. erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage følgende former for kloakarbejde:

​Reparationer

Nye anlæg

Pumpebrønde

Rottespærre og rottesikring

Højvandssikring

Kloakservice

Vi lever af tilfredse kunder

Vi har en høj faglig stolthed, og det er altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor er du altid garanteret veludført arbejde i højeste kvalitet, når du lader os stå for din opgave. Samtidig er det også vigtigt for os at have en god dialog med dig, både indledende og i løbet af projektet, så vi hele tiden kan sikre os, at du får den rette løsning, der matcher dine behov. 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din kloakopgave

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at få en pris på? Så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os på telefon 31 18 90 70 eller e-mail info@nor​plan.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde

Udtalelser fra vores kunder

"God service, høj faglig ekspertise"

Gode alsidige folk med lyst og evner til at løse de opgaver de bliver stillet og ikke mindst bliver aftaler lavet med kontoret bliver de også overholdt.

Anmeld Håndværker

"Herligt firma"

Så flot arbejde.. har været fuldt ud og mere end tilfreds. Glade medarbejdere med spandevis af viden. Tak for arbejdet! 

Facebook

"Kan varmt anbefale Norplan"

Flot håndværk og fornuftig pris på hele opgaven. 

Kan varmt anbefale Norplan, det fåes ikke bedre. ​

Anmeld Håndværker

Følg med på Facebook

Kontakt os

Norplan Entreprise A/S 

​​Torupvejen 94, 3390 Hundested

CVR: ​39712474​

Telefon: 31 18 90 70

E-mail: info@norplan.dk

Telefonen har altid åbent, døgnet rundt.​

Kontoret har åbent 7-16 alle hverdage.