Kompetencer

 

Kloak og Klimasikring

Norplan etablerer og renoverer alle former for kloakanlæg.

Norplan Entreprise er autoriseret kloakmester virksomhed, med høj faglighed og vi har mange års erfaring. Vores projekter bliver udført af erfarne og dygtige medarbejdere, der løbende bliver efter- og videreuddannede, så de altid er på forkant med både viden, lovgivning, sikkerhed og miljøhensyn.

Anlæg og Infrastruktur

Norplan etablerer og renoverer alle former for anlæg.

Hos Norplan Entreprise udfører vi store som små opgaver inden for anlæg og vedligeholdelse af offentlige infrastrukturer for en række offentlige og private bygherrer. Norplan udfører også byggemodning af grund, nedrivning og specielle anlæg- vi samarbejder gerne med Jeres arkitekter og ingenører, men har også mulighed for at koble vores tilknyttede tegnestuer og specialister til projekter.

 Vand og forsynings arbejde

Norplan etablere og renovere alle for for vandforsynings ledninger.

Vi udfører alt arbejde inden for vandforsynings ledninger og arbejder fast for flere vandforsyningsselskaber. Vi udfører arbejde på tværs af faggrænser. Vi arbejder ud fra de gældende sikkerhedskrav for Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed (DDS) og har egne DDS-uddannede PE-svejsere til vandlednings projekterne.

Og meget mere

Kontakt os for netop dit projekt

 

+45 31 18 90 70