Lad os hjælpe dig med dine kloakproblemer

​TV-inspektion foretages ved mistanke om kloakproblemer

Har du en mistanke om, at der er noget galt med din kloak, f.eks. brud eller forskudte samlinger, så kan vi hos Norplan Entreprise foretage en grundig TV-inspektion af kloakken.

Vi løser forskellige former for kloakarbejde til fordelagtige priser for private boligejere og virksomheder, herunder forsyningsselskaber, i bl.a. Hillerød, Helsinge, Frederikssund og Frederiksværk. Vi løser dog også gerne opgaver for kunder i resten af Danmark.

Vi finder problemet og foretager den nødvendige renovering

Hvis du har en mistanke om, at der f.eks. er brud på et kloakrør, eller at der er forskudte samlinger, så kan vi ved hjælp af TV-inspektion filme inde i kloakken og finde ud af, om der er behov for en renovering eller en anden løsning på problemet.

Skulle vi i forbindelse med TV-inspektionen opdage forskudte samlinger eller brud, kan vi foretage en punktrenovering, hvis størrelsen tillader det. Ellers kan vi finde en anden løsning, så du igen kan få en kloak, der fungerer, som den skal. 

Kontakt os og få en pris på TV-inspektion af din kloak

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores arbejde med TV-inspektion eller øvrige kloakopgaver, eller har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på? Så tag endelig kontakt til os. Vi står til rådighed for at besvarelse alle dine spørgsmål, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du skal bare ringe til os på telefon 31 18 90 70, men du har også mulighed for at skrive til vores e-mail info@norplan.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for kort tid.

Udtalelser fra vores kunder

"God service, høj faglig ekspertise"

Gode alsidige folk med lyst og evner til at løse de opgaver de bliver stillet og ikke mindst bliver aftaler lavet med kontoret bliver de også overholdt.

Anmeld Håndværker

"Herligt firma"

Så flot arbejde.. har været fuldt ud og mere end tilfreds. Glade medarbejdere med spandevis af viden. Tak for arbejdet! 

Facebook

"Kan varmt anbefale Norplan"

Flot håndværk og fornuftig pris på hele opgaven. 

Kan varmt anbefale Norplan, det fåes ikke bedre. ​

Anmeld Håndværker

Følg med på Facebook

Kontakt os

Norplan Entreprise A/S 

​​Torupvejen 94, 3390 Hundested

CVR: ​39712474​

Telefon: 31 18 90 70

E-mail: info@norplan.dk

Telefonen har altid åbent, døgnet rundt.​

Kontoret har åbent 7-16 alle hverdage.